Vi regnet med at det ville bli en tøff kamp på Søgne stadion i kveld, og det ble skikkelig spennende på slutten av kampen! FFK fikk en meget god start da Asle Liland kontret inn 0-1 allerede etter 5 minutter. Og da samme mann satte inn 0-2 ti minutter senere så det veldig bra ut, og da klokka viste 25.min gikk FFK opp i 0-3 ved Fredrik Abrahamsen og da tenkte nok de fleste at detta var i boks, det stod 0-3 ved pause etter en meget god omgang av FFK guttene! 

2.omg var bare 3. minutter gammel da Lasse Terkelsen reduserte til 1-3 og etter 54. minutter fikk Søgne straffespark og Lasse Terkelsen reduserte til 2-3 og da var det full kamp igjen! Heldivis klarte FFK guttene og ro seieren i land og det kan vise seg å bli en meget viktig 3 poenger i opprykkskampen utover høsten! 

FFK ligger for øyeblikket på en trygg 2. plass med 9 peongs luke til Tigerberget på 3.plass men de har en kamp tilgode. Tigerberget kommer forøvrig til Uenes Stadion senere i høst ( fredag 21.okt ) og det kan vise seg å bli en liten opprykksfinale