• Hvordan er ståa i troppen etter den tøffe kampen mot Giv Akt mandag kveld? Fredrik måtte jo gi seg allerede etter få minutter så han er vel ikke klar igjen og Khoshnav Ali må vel sone etter det røde kortet mot Giv Akt! Er ellers alle andre "fit for fight"? 
  • Fredrik er ikke klar til Donn kampen, vi er usikre på om Anders Haukland er klar. Men Jørgen Olsson er tilbake fra en liten skade. Vi får ikke med oss Lukas Gausdal og Vetle Log til denne kampen, de drar på samling med Start i helga forteller Jan Kåre.
 • Kongsgårdbanen og Donn 2 en fredagskveld i oktober høres ut som en tøff bortekamp, hvor godt kjenner dere motstanderne ? Er det noen spesielle spillere dere må være ekstra oppmerksomme på hos Donn?
  • Vi kjenner ikke til hva Donn 2 stiller med til denne kampen, sier Jan Kåre. Jeg kjenner ikke til om de har noen spesielle spillere, vi fokuserer som alltid på våre egne spillere og hva som er oppgaven, det er å få 3 poeng med hjem igjen til Uenes. 
 • Disse 2er lagene er ofte litt uforutsigbare i forhold til hvor sterkt lag de stiller med i de ulike kampene, og så vidt jeg har registrert så spiller Donn 1 bortekamp samtidig med deres kamo mot Donn 2 så det er vel en liten fordel for FFK?
  • Dette vet vi aldri hvordan blir, det er alltid utfordrende med disse 2er lagene. Det jeg har hørt er at Donn 2 er en egen treningsgruppe som har sitt lag. Vi får bare se hva de kommer med å skal være klare uansett slår Jan Kåre fast! OgTor Sverre tilføyer; vi må ha fokus på vårt eget spill, en/to touch, høyt press, tøffe dueller, kjappe overganger samt det grunnleggende med beinhard jobbing i alle lagdeler, da har vi troa på at vi skal klare å sanke nok poeng til opprykk! 
 • Luka ned til Tigerberget er nå på 4 poeng, noen vil kanskje si at dere tapte 2 poeng mot Giv Akt, men på en annen side kan en heller fokusere på det positive og at dere vant 1 poeng mot serielederne og det kan bli gull verdt i innspurten! Hva tenker dere om 1 poeng i forrige kamp?
  • 1 peong i kampen mot Giv Akt var viktig for oss, selv om vi var nære å få 3 poeng! Det er 4 poeng ned til Tigerberget og vi kan fortsatt avgjøre dette selv. Det viktigste nå er å fokusere på Donn kamoen, der må vi prestere på samme nivå som mot Giv Akt. 
 • Nå er det 3 kamper igjen og det drar seg til, den neste kampen er alltid den viktigste, men det er ikke til å komme forbi at kampen mot Tigerberget er en nøkkelkamp, en såkalt 6poengs kamp og vinner dere den så er opprykket i boks før siste kamp mot Farsund! Surrer Tigerberget kampen litt i bakhodet allerede?
  • Egentlig ikke! Vi har et ganske så avslappet forhold til dette, det høres nok sikkert litt rart ut? Men vi rykker opp om vi er gode nok, og det er sånn det må være. Vi har godt nok lag til 4.divisjon, så alt ligger i våre egne hender og det er vedig bra! Det kommer mange meget gode og lovende unge spillere opp de neste sesongene. Jeg håper bare de fortsetter, er tålmodige og trener godt, da har FFK et godt nok lag til 4.div de neste sesongene forteller Jan Kåre.  
 • FFK har hatt en veldig god høst sesong og er ubeseiret etter ferien med 6 seiere og 2 uavgjorte og solide 35-13 i målforskjell , og vi ser ofte at dere står kamoene bedre enn motstanderne! Dette tyder vel på et bra treningsopplegg og at dere har igjen for det dere har lagt ned i fysisk trening tidlig i sesongoppkjøringen?
  • Tor Sverre forklarer at de i januar og februar la grunnlaget for den fysiske formen de er i dag, og det kommer vi til å jobbe videre med i 23 sesongen, på nesten alle treningene vi kjører har vi fokus på kondisjon, dette nettopp fpr å stå kampene bedre enn våre motstandere. Samtidig vet vi at ved god kondisjon får vi bedre konsentrasjon, og dette gir oss evnen til å avslutte kampene til vår fordel. 
  • Og Jan kåre skyter inn at FFK nok er et av de få, om ikke det eneste laget i 5.div som trener 3 ganger i uka, og vi har en kjerne med spillere som er på stort sett alle treninger.
 • Jeg skal prøve å gi dere live oppdatering på FFKs FB side i morgen så følg med,avslutter Jan Kåre! 
 • Takk for praten og lykke til gutter!