Det har vært spilt ca 270 kamper på Uenes stadion i løpet av sesongen og våre lag har gjort det veldig bra, kan bl.a nevne at FFK G15 kom til kvartfinale i A-sluttspillet i Norway Cup, verdens største fotballturnering. Og FFK J17 tok seg til kvartfinale i Dana cupi Danmark i sommer. FFK har også gjort det skarpt i andre turneringer vi har deltatt i, bl.a Sør cup (G12), Lindesnes cuå (J10 og G11) og Meny Sebra cup (J12). 

Mange av de aldersbestemte lagene har gjort det meget bra og hevdet seg godt på nivå 1 i kretsen. Vi har også mange spillere som deltar på sone- og krets treninger/kamper i regi av Agder fotballkrets. Så det gror godt i barne-/ungdomsfotballen i FFK, og det ser lyst ut for fremtiden. Og med den nye flotte Flekkefjord Sparebank Arena så har vi fått fantastiske treningsfasiliteter!

Vil takke alle som har bidratt i en eller annen form for FFK i sesongen 2022, både spillere, trenere, dommere, foresatte og alle andre frivillige som stiller opp uke etter uke for barn og unge i FFK.

Tusen takk til alle våre sponsorer for støtten dere gir oss, og håper på et fortsatt godt samarbeid i sesongen 2023! Oppfordrer alle våre medlemmer og FFK venner til å støtte opp om våre sponsorer!